Hoppa till sidans innehåll

Allmänna bestämmelser tennisskola


Allmänna bestämmelser tennisskolan

Gäller alla terminer i Tumba Tennisklubbs är löpande.  Skriftlig uppsägning ska göras via email; This is a mailto link inför nästkommande termin senast:

  • 15 maj inför höstterminen 2019
  • 15 november inför vårterminen 2020

Inga muntliga uppsägningar till tränaren på banan accepteras.

Endast uppsägning via mail: This is a mailto link

Är platsen inte uppsagd förutsätts att juniorer/eleven fortsätter träningen i tennisskolan även under påföljande termin.

Sker uppsägning efter den 15 maj för höstterminen respektive efter 15 november för vårterminen tar klubben ut en administrativ avgift på 500 kr pga omplanering av tennisskolans träningsgrupper. Om uppsägningen sker efter det att terminen påbörjats utgår full avgift.

Slutar eleven på grund av skada eller av annan orsak som gör att eleven inte kan fortsätta skall läkarintyg uppvisas. Återbetalning sker från och med den dag läkarintyg inlämnats till kansliet. En administrativ avgift på 500 kr debiteras/dras av på beloppet som återbetalas. Om eleven vill behålla sin plats i tennisskolan återbetalas ingen avgift.

Faktura tennisskola

Faktura för tennisskolan skickas ut per post för höstterminen under början av augusti och har förfallodag den 31 augusti och för vårterminen skickas fakturan ut i december och har förfallodag den 31 januari. På obetalda fakturor lägger klubben på lagstadgade påminnelseavgifter och dröjsmålsräntor.

Om du önskar delbetala din faktura skall du e-maila på This is a mailto link  och få detta bekräftat via e-mail.

Prova på!

Vi har endast ”prova på gång”  i mån av plats. OM du fått en prova på gång ska detta vara bekräftat via mail av kansliet innan din prova på gång utförs. Efter prova på gången ska du bekräfta via mail samma dag om du tar platsen eller inte. Hör vi inget från dig förutsätter vi att du fortsätter terminen ut enligt gällande bestämmelser.

I annat fall tecknar du dig för en termin. Om eleven inte önskar delta nästkommande termin gäller ovanstående uppsägningsrutiner. Hoppar eleven av efter några lektioner gäller full betalning för den termin som pågår när man har tackat ja till platsen och påbörjat denna termin.

Byte av tid

Under terminen har vi begränsade möjligheter att hjälpa till med byten. I mån av plats hjälper vi gärna till. I annat fall gäller denna plats i gruppen för denna termin och vi hjälper till att byta plats i gruppen till nästa termin. Är det utanför Tumba Tennisklubbs påverkan som gör att platsen inte kan utnyttjas av eleven gäller full betalning för pågående termin.

Medlemskap

För att delta i klubbens verksamhet krävs medlemskap. Medlemskapet löper

1 januari – 31 december.

Junior         200 kr

Senior         450 kr

Familj         950 kr

Lektionen

Som förälder och/eller anhörig, gå inte ut på banan under den schemalagda lektionen. Lämna ditt barn i hallen eller vid bannan. Våra tränare behöver barnens fulla uppmärksamhet. Det gäller våra mindre såväl som våra äldre barn och ungdomar. Du är välkommen att sitta på läktaren och titta.

Varje lektion börjar hel timme. Kom gärna lite tidigare ändå och börja din uppvärmning med hopprep utanför banan. Det minskar risken för skador framöver. 

Välkomna till ännu en termin i tennisskolan!

Tumba Tennisklubb

Uppdaterad: 31 JAN 2018 12:06 Skribent: Lena Kubicska

BANBOKNING 

 

Matchi

 


Följ oss på Instagram!

Postadress:
Tumba TK - Tennis
Floravägen 27, Pelletäppans tennisbanor
14763 Uttran

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info